А ось і крутезний ролик з нашої лимонної вечірки від @reva_video ! Скрольте вниз і дивіться які круті фото вийшли @vadim_bits !

Я БЕЗМЕЖНО вдячна крутій команді, яка в мінімальні строки без особливих організаційних напрягів допомогла влаштувати крутезну вечірку!

@bogmarinka дісталось найбільше=) Знайти моделей, домовитись про зачіски і макіяж (і все по тфп!), допомогти з прийняттям рішень, організувати =) Май харт фореве йоз!

Дзвоню @titovskaya_irina й кажу: “вечірці бути, ти зі мною?”. І Іринка не тільки допомогла і провела, а ще й привела в команду @verrhovceva – #файнаведуча і талановитий автор, яка зачитала свої такі пікантні роботи! До мурах!!! Дякую, дівчата! Все було як я мріяла: легко та комфортно!

Для технічного забезпечення достатньо було 5ти хвилинної розмови з @sergey.dance ! 5 хв! Ви тільки вдумайтесь! І @stonerental все зробив як треба!

@winetime_ck – ну ви геть круті! Підтримали ідею з текілою та лімончелою, прорахували самотужки кількість алкоголю та майстерно задали настрій вечірки! Ван лав!

@gg_decor – ти просто відкриття сезону для мене! Лимонна тематика — не найпростіша задача! Але все було зроблено красиво і зі смаком! Дуже раджу нареченим бронювати Аню вже! Бо в наступному сезоні в неї буде мало вільних дат=)) Окрема подяка @cordelia_ck_ ! Коли флористи дають у користування свій декор без питань – то як бальзам на душу!

Особливу атмосферу нам допомогла створити анріал яка @jeannpliss ! Грати сети у вітрині в центрі міста…ще й у сукні! Ще й так красиво! Любов! Дуже рада знайомству і знаю точно, що більше жодна вечірка не зможе обійтись без тебе!

За кадром лишився @serhiisupriaha , який майстерно чаклував над коктейлями та лимонадом!
@ksu_yurko, яка прийшла допомогти та була незамінна! Дівчинко, ти ще покажеш місту клас!

Окремого посту заслуговує @raraavis_group , яка не просто надала сукні і білизну для показу… а ще й привезли їх прямо у Че. Але то окрема історія!
Пост вдячності моделям, стилістам та візажистам буде теж окремо!! Ваші роботи потрібно показувати!

ДЯКУЮ ВСІМ, хто розділив з нами цей вечір!